Evden Eve Nakliyat Süreci

Evden Eve Nakliyat Yönetimi

Evden Eve Nakliyat Süreci temel olarak 6 adımdan oluşur;

  1. Expertiz Hizmeti; Bu aşamada eşyalar tespit edilir, ambalaj malzemelerine karar verilir ve tüm taşınma planı çıkartılarak fiyat çalışması yapılır. Bu süreç müşteri ile firma arasında telefonda konuşularak, resimler gönderilerek de tamamlanabilir. Veya ücretsiz expertiz hizmeti veren (bizim gibi) firmalar evinize gelerek hem tanışma imkanı sağlanmakta hem de yerinde görerek taşınma planı daha sağlam oluşturulabilmektedir.
  2. Nakliyat Planı; Expertiz aşaması sonrasında elde edilen bilgilerle nakliyat firması bir planlama yapar ve bu planı müşteri ile paylaşarak tüm detaylar üzerine anlaşmalar sağlanır.
  3. Nakliyat Sözleşmesi; Nakliyat planı oluşturulduktan sonra karşılıklı olarak anlaşma sağlanır ve nakliyat sözleşmesi gerçekleştirilir.
  4. Eşyaların Paketlenmesi; Çoğu firma eşyaları paketlemektedir. Ancak paketleme malzemesi olarak ne kullanıldığı ve nasıl paketlendiği çok önemlidir. Bu hususlarda taşınma öncesi firma ile muhakkak görüşmelisiniz.
  5. Taşınma Süreci; Ve işin %50 ‘si tamamlandı; eşyalarınız yüklendi ve taşınmaya hazır.
  6. Eşyaların Yerleştirilmesi; Ve işin son aşmasına geldik; eşyalarımız yerleştirilecek ve artık yeni evimizde/ofisimizde huzurla oturmaya başlayacağız. Eşyalar yerleştirilirken firma çalışanları yönlendirilmeli ve hangi eşyanın nereye konulacağı belirtilmelidir. Yoksa sonradan bazı ağır eşyaları kendiniz odadan odaya taşımakta zorlanabilirsiniz.

Evet, eşyalarımız taşındı, yerleştirildi, ambalaj atıkları temizlendi ve temiz bir şekilde yeni evimiz teslim edildi. Evden eve nakliyat yönetimi demek; aslında temel süreçleri bilip, bu süreçlerde bizi nelerin beklediğini ve neler yapmamız gerektiğini bilmekle başlıyor. Her şey baştan net olarak konuşulup anlaşılırsa hem firma açısından hem de sizin açınızdan daha sağlıklı bir süreç yaşanır.

Profesyonel hizmet arıyorsanız; Santor Evden Eve Nakliyat ailesi olarak yanınızdayız ve size bir telefon kadar yakınız.

Sizin de nakliyat süreci ile ilgili fikirleriniz veya sorularınız varsa sayfanın altına yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz

Leave a Comment